Αρχική Παραλίες Αεροδρόμιο Χάρτης

© 2015 Paliki.gr - All Rights Reserved - This is a private commercial website

ΠΑΛΙΚΗ

Κεφαλονιά

Log in

Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Σήμερα, το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς εξυπηρετεί περισσότερους από 400.000 επισκέπτες ετησίως, με τους καλοκαιρινούς μήνες να είναι οι πιό πολυσύχναστοι από όλους τους άλλους. Αν έρχεστε από το εξωτερικό, έχετε τη δυνατότητα να πετάξετε προς την Κεφαλονιά, αξιοποιώντας μία από τις πολλές καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς Κεφαλονιά (Aegean / Olympic Airlines), με έναν κατά προσέγγιση χρόνο πτήσης γύρω στα 45 λεπτά. Επιπλέον, υπάρχουν συχνές πτήσεις τσάρτερ που προέρχονται από κοντινά ελληνικά νησιά (π.χ.. Ζάκυνθος, Κέρκυρα) και απο το εξωτερικό (Ryanair, Sky Express). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες πτήσεις προς την Κεφαλονιά αλλα και για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια σας επισκευθείτε την σελίδα.

Απο το εξωτερικό οι κυριότερες αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί ειναι η Jet2, Easyjet, Alitalia, Orenair, Thomas Cook, Monarch, Thomson κ.α. Επίσης πολλοί τουρίστες επιλέγουν να πετάξουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας και απο εκεί να πάρουν μια πτήση ανταπόκρισης προς την Κεφαλονιά ή να ταξιδέψουν με κτέλ ή απο την Κυλλήνη με πλοίο. Ένας ακόμα κόμβος αφίξεων είναι και το αεροδρόμιο της Πρέβεζας.

Το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς βρίσκεται κοντά στην περιοχή του χωριού Σβορωνάτα, μόλις 7 χιλιόμετρα έξω από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς. Από την αρχική κατασκευή του το 1971, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς έγιναν πολλά έργα αναβαθμίσης και συνεχίζει να υπηρετεί την αποστολή του, που είναι να παρέχει αεροπορικές μεταφορές για τους ντόπιους κατοίκους του νησιού και τους τουρίστες, που έρχονται για να γνωρίσουν την ομορφιά της Κεφαλονιάς, καθώς επίσης και την απαράμιλλη ηρεμία και όλα τα υπόλοιπα που το νησί της Κεφαλονιάς προσφέρει στους επισκέπτες του. Η εγκαταστάσεις του αεροδρομίου συνεχώς βελτιώνονται και πλέον μπορεί κανείς να πεί οτι αποτελεί έναν σύγχρονο αερολιμένα με όλες τις ανέσεις και τα comfort. Στο αεροδρόμιο θα βρείτε ΑΤΜ, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφείο συναλλάγματος, πάρκινγκ και λεωφορείο μεταφοράς στο κέντρο.